maanantai 23. helmikuuta 2015

Suloinen sunnuntai

Selasin puhelimesta viimepäivien kuvia ja sen mukaan mä oon ainakin syönyt :) Eilen vietin super mukavan minäminäminä-päivän. Aamulla säntäsin heti yhdeksän jälkeen jäähalliin kirpparille ja pojat miten hyviä löytöjä taaskin tein! Neuletakki ja kesämekko; 5 euroa. Kaksi paitaa, toinen euron ja toinen kaksi. Lisäksi mustavalkoraidallinen tuubitoppi (oi tule jo kesä tule) 50 senttiä.

Kirppaririemuttelun jälkeen suuntasin JÄÄTÄVÄSSÄ kelissä Tin Tin Tangoon brunssille Elinan kanssa. Siis sää oli kamala (aste lämmintä, maailmanlopun tuuli sekä piiskaava vesisade), MUTTA se mikä oli kamalinta, oli mun pukeutuminen. En tiedä mitä aamulla ajattelin (varmaankin vain autokyytiä sinne suuntaan), kun lähdin liikkelle ohuessa kevättakissa, converseissa ja ilman mitään säärystimiä tai ulkohousuja. Jösses olin JÄÄSSÄ.


Pari tuntia ihanaa rauhaisaa höpöttelyä ja sata santsikuppia teetä sekä kahvia lämmitti kuitenkin mukavasti. Tarkoitukseni oli lähteä vielä käymään toisella kirpparilla, mutta koska sinne olisi ollut jonkinverran matkaa ja olin pukeutunut kuin pissis pakkaseen, totesin parhaaksi suunnistaa suorinta tietä kotiin.

Sunnuntailystithän eivät tähän loppuneet, vaan illalla lähdimme Katjan kanssa leffaan! On niin harvoin, kun pääsemme näkemään ilman lapsia, että aika meni kuin siivillä ja höpötyksestä ei jäänyt missään välissä vajaaksi. Käytiin kaffella siinä leffan alkua odotellessa ja voin lämpimästi suositella tuota Coffee Housen hunaja-kaneli-cappucinoa. Nam!



Tänään onkin semmoinen päivä, että tasan kaksi vuotta sitten oli aika jännä päivä :) Mentiin silloin nimittäin naimisiin. Nooa oli mukana masussa noin kahden kuukauden ikäisenä masuvauvana. Tänään käytiin yhdessä lounaalla sekä jälkkärikahveilla - siinä oli meidän päivän juhlistaminen. Ja kerrankin MINÄ olin hommannut pienen lahjan ja mies ei! Se on kuulkaa harvinaisuus, kun meidän perheessä käy näin päin, joten hykertelin tyytyväisenä. Käytiin syömässä Töölöntorille avatussa Limetreessa, joka oli tosi hyvä thai-malesia-buffa. Monesti jos tarjolla on sekä sushia, että pad thaita että sitä sun tätä sun tätä, laatu kärsii, mutta nyt kyllä tämä paikka sai todella hyvät pisteet. Nam!


Tänään kun kävin Nooan päiväkodista, kuulin jotain mitä en halunnut kuulla. Ryhmässä kuulema jyllää vatsatauti. Voi yök. Kirjaimellisesti. Ja kuten sanottu, tämä viikko on semmoinen, kun ihan oikeasti kaikki saisi säilyä terveinä! Sormet ja varpaat ristiin siis, että meillä käy tuuri ja Nooa väistää tän pöpön. Lisäksi siellä on molemmat Nooan tykkäämät hoitajat tällä hetkellä sairaina (taas!! miks?? ei päiväkodin tädit saa sairastaa!!), joten varmaankin sitä protestoi meidän pieni mies, koska semmoista kiukkua ja syömättömyyttä oli alkuilta :(

Nyt taitaa tämäkin täti pian simahtaa.. öitä jokaiselle ja ne peukut ja varpaat kohti kattoa!

4 kommenttia:

  1. Voi yök yök! Toivottavasti ette saa vatsapöpöä! Täällä on peukut pystyssä et pysytte terveenä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peukut toimineet ainakin vielä tänään, keep 'em up!!

      Poista
  2. "pukeutunut kuin pissis pakkaseen" :D

    VastaaPoista