torstai 5. helmikuuta 2015

Happy Birthday!!

Tittidii, synttäripäivä! Tosin vähän mälsät olosuhteet, kun Nooa tosiaan edelleen pitää yllä pientä lämpöä (37.0 - 37.3, josta mietin, että onks tää edes lämpö vai voiko olla normaali lämpötila..?) sekä nyt sitten yskä ja vähän nuhaa myös. Päivät tuommoisen energisen taaperon kanssa kotona on niin tuskastuttavia. Tekemistä pitäisi keksiä koko ajan ja kitinäpinna lyhenee iltaa kohti koko ajan. Tänään käytiin sentään Jumbossa kaupassa kääntymässä, kun ei tuo muksu nyt niin kipeä ole. Harmittaa kovasti, kun aamulle suunniteltu mammojen synttärikahvittelu jäi väliin :/ Syön täällä yksin tuota kakkua nyt, kun Noppeli nukkuu.. (kuva eiliseltä, kun rakas nukahti mun rinnan päälle ja tunnin siinä nukkumisen jälkeen jatkoi sikeästi uniaan, kun siirsin vierelle. Tosin, oli se tuohon alle kolme yötä nukkunutkin vaan pikku pätkiä..)


Sain aivan ihania lahjoja! Tässä kuvassa hyvältä ystävältä saadut raakasuklaa sekä ihanat kaksi Hurraw:n huulirasvaa. Kuvattuna myös Benecosilta tilaamani meikit. Minulla on siis iso ongelma silmienympärysihon kanssa. Kärsin jo teininä pahoista ihottumista tuolla alueella (loistohomma teini-iässä kun ei saa käyttää meikkiä!) ja edelleen saan todella herkästi ihottumaa, johon valitettavasti tepsii ainoastaan kortisonivoide ja sen käyttäminen taas tunnetusti ohentaa ihoa. Puhumattakaan, että sitä edes ei saisi käyttää silmien lähelle! 


Olen siis meikeissä silmämeikkien osalta siirtynyt täysin luonnonkosmetiikkaan, plus muutama Yves Rocherin tuote sekä Body Shopin tuote, joita tosin nyt vältän niitäkin. Nuo Benecosin luomiväri, rajauskynä ja ripsiväri on tosi kivat (tosin ripsari ei ihan niin tuhti, kuin moni muu) ja mikä parasta, parin päivän testauksen jälkeen silmänympärykset eivät ole saaneet mitään paniikkikohtausta :)

Kuvassa photobombaa myös uusi (?) Jenkki-purkkamaku. Sitruuna-Lime-Sorbetti. Vaikka olen purkan suhteen vannoutunut raikas minttu fani, niin tämä "makupurkka" kyllä ilahdutti kovasti. Melkein kuin olisi jälkiruuan syönyt. NO EI SENTÄÄN :D Mutta ilahduttavaa silti :)

Voi kun tuo kuume nyt pienellä pysyisi jo poissa, niin päästäisiin näkemään kavereita!


2 kommenttia:

  1. Paljon onnea omalle tyttöselleni, tähän aikaan xx vuotta sitten olit parin tunnin ikäinen. Ja minä ihmettelin, että mitä sinun kanssa pitää tehdä, pitääkö sinut oikeesti ottaa sieltä sairaalasta mukaan kotiin ;) No onneksi otin :) Kasvoi hieno tyttö-nyt jo itsekin äiti.
    t. äiti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan joskus kauhistelleeni, kun sanoit tuon, että mietit, että pitääkö tuo rääpäle ottaa kotiinkin mukaan - kunnes koin ihan saman tunteen Nopsun kanssa :) Onneks sitä kuitenkin sopeutuu pikkuhiljaa uuteen ja sitten ne lapset onkin niitä parhaita asioita elämässä :)

      Poista