maanantai 16. helmikuuta 2015

Ah, sunnuntait!

Kun ensin ahertaa työviikon ja sitten vetää päivät kahdestaan lähes aamusta iltaan Nopsun kanssa, niin ai että sitten maistuu sunnuntait, kun koko perhe on vapaalla! Tässä kuvakollaashi ihanasta eilisestä. Myös mua vainonnut layer-ongelma photarissa on kadonnut kuin tuhka tuuleen, joten jipii, kollaasien teko helpottui just 100%! *


1. Aurinko paistoi. Lähdin kävellen Jumbossa käymään ja kurvasin ravintolapäivän popup-kahvilan kautta. Ostin köyhän ritarin ja sepä maistui maistui nam! 
2. Katselin Nooalle kevääseen lenkkareita ja jouduin taas toteamaan saman valitusvirren. Tarjolla on joko pinkkiä tyttöglitteriä tai harmaata ankeutta. Missä kaikki kivat värit, jotka (nyt seuraa radikaali ajatus) menis vaikka ihan tytöille JA pojille!  
3. Nooa nukkui kolmen tunnin päiväunet. Käytiin sitten loppuvaiheessa sitä Juhiksen kanssa ihailemassa. Pieni rakas. Kyllä lapset on kauniita, kun ne nukkuu <3
4. Oma lenkkariongelma ratkesi iloisesti, kun XXL:ssä oli tarjouksessa lähes 90 euron Niket; vain 39,90. Ja istuivat kuin hanska! Tai sukka. Pörrösukka. Aijai, nyt vaan kevätkelit, niin näissä on mahtava Nooan kans juosta ympäri pihoja!
5. Samalla reissulla kurvattiin vielä Ikeaan. Nooa söi mielissään lihapullia, porkkanaa ja perunamuussia. Ja ranskalaisia. Ja mehua. Ei olla kovin tiukkapipoja nyt tän ruokavalion kanssa, pääasia, että syöminen pysyisi nyt vaan yhtä hyvänä, kuin viimepäivät antaa toivoa. 
6. Lastenosastolle olisi poika voinut jäädä leikkimään vaikka kuinka pitkäksi aikaa ja huudon kanssahan sieltä sitten lähdettiin. 

Ihana sunnuntai, ihanat mun pojat <3

* näköjään ongelmien määrä on vakio, sillä vaikka teen tän kuvan minkä kokoiseksi, blogger kivasti kutistaa sen :/ Mrr..

4 kommenttia:

  1. Oi miten ihana päivä! :) Kiinnitin eilen huomiota Prisman lastenvaatteiden alerekeillä tuohon samaan värittömään ilmiöön. Tytöille oli niin paljon kaikkea värikästä, röyhelöä, glitteriä jne. Pojille harmaat pöksyt ja sinisiä paitoja. Siinä se! Moni muukin on valittanut tästä samasta enkä ihmettele.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun yks kaveri vinkkasi, että Kamppiin on avattu joku lastenvaateliike, jossa ei ole kuulema tyttöjen ja poikien vaatteita erikseen - vain värikkäitä vaatteita LAPSILLE :) Kuulostaa niin hyvältä, että pakko mennä ihan kannatuksen vuoksi ostamaan jotain :)

      Poista
  2. Super ihana päivä teillä! Nyt jaksaa taas tän vkon:) mulla on vissiin pinkki ähky ku Fannin tän kevään välikausihaalari on tumman ruskee ja ens talveksi hommattu haalari harmaa jos on vähän oranssia:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, enough is enough :) Ja mini sit kuitenkin kun kulkee pinkissä ;)

      Poista