sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

1/2v. brunssi

Meillä oli tänään maailman ihanin brunssi ystävien kanssa. Olen vieläkin ihan virkistynyt ja ilomielinen :) Hienointa oli se, että ensimmäistä kertaa koin, että "vanha" ja "uusi" elämä menivät hienosti käsikädessä juhliin :) Eli siis, että vauva ei "haitannut" sitä semmoista tuttua ystävien kanssa juttelua ja hengailua. No niin, tiesinhän, että ei tätä oikein pysty selittämään, mutta; mukavaa oli! Asiaa toki auttoi, että meitä oli paikalla kaksi huoltajaa yhtä vauvaa kohti :)



Paikalla oli myös kaksi odottavaa äitiä ja oli tosi kiva saada annettua eteenpäin iso osa kaikista niistä vaatteista, jotka itse oli saanut tai pienellä rahalla käytettynä ostanut. Kyllä äitys on ihana yhdistävä asia. Paikalla oli myös yksi juuri tavannut nuoripari, jonka sydämenmuotoiset ajatukset nekin toivat lämpöä sateiseen kevätpäivään.



Tarjoilut toimivat nyyttärihengessä ja saimmekin aivan mielettömän upean herkkupöydän aikaan. Itse olin tehnyt limekakun sekä suolaisia naposteltavia. Siihen tuli lisäksi mutakakkua ja vadelmia, marja-kermavaahto-rahka-suklaakeksi -herkkua, viinirypäleitä, melonia, banaaneja... ja tietenkin monta kupillista herkkukahvia!




Kyllä vauva, ystävät, ruoka ja koti on aika voittamaton yhdistelmä! Näin taisi Nooakin todeta, kun tyytyväisenä juhlien jälkeen nukkui yli kolmen tunnin päiväunet!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti