torstai 20. maaliskuuta 2014

Istuva härkä, takapuoli märkä, mahtava päällikkö on.

Voi miten mahtavaa istuminen voikaan olla! Kun tuo pienokainen on ihan syntymästään asti viihtynyt parhaiten pystyasennossa, niin kuinka hienoa, että sen osaa nyt jo ihan itse! Lattialla istumisessa kannattaa vielä olla maman tai papan kädet varuilta ympärillä, mutta tässä, oi että, tässä eilen saadussa huvipuistossa Nopsukka istuisi vaikka päivän! Peitto alla tukee vielä vähän jalkoja, mutta ai että miten mukava tässä onkaan istua ja tunkea noita ampiaisen tuntosarvia suuhun :) Tämä ihanuus saatiin ystäviltä käytettynä oikein sopuisaan hintaan. Tosin sillä tyytyväisyydellä, millä poika nyt tässä viihtyy, oltaisiin voitu vaikka pistää nolla hinnan perään ;)



Hankittiin myös jo valmiiksi syöttötuoli. Minulle vauvan/lapsen tarvikkeissa ei millään merkeillä ole väliä ja haluan edelleen hankkia mahdollisimman paljon käytettynä. Syöttötuoliin olin kuitenkin jo odotusaikana tehnyt henkisen valinnan: Stokken Tripp Trapp. Se se olla pitää. Suurin syy se, että tuoli menee tästä noin 6kk iästä aina kouluikään asti. Se ikäänkuin muotoutuu lapsen kasvun mukana. Myös tuoli on niin tukeva, ettei sitä saa pöydästä työntämällä kumoon. Erittäin tärkeä pointti tuon meidän painijan kanssa :) Käytettynä tämä löytyi ihan kohtuuhintaan ja vielä eri paikasta löysin käytettynä nuo pehmusteet. Koko paketti 142 euroa, kun uutena vastaava olisi tullut maksamaan noin 280 euroa. Ihan jees.



Vielä toistaiseksi syöttäminen menee paremmin Nooan "säkkituolissa", mutta varmasti viikon tai kahden päästä siirrytään jo käyttämään pelkästään tätä. Syömisestä puheenollen, meillä tosiaan tuli vähän takapakkia ruokakokeiluihin tuon maitoallergiaepäilyn takia. Tällä hetkellä listalla on bataatti, kesäkurpitsa ja mustikka. Seuraavana varmaankin kokeillaan päärynää, perunaa, porkkanaa (uudelleen) ja ehkä jotain marjasekoituksia. Myös puurot saataisiin jo ottaa menuun, joten ainakin kaurapuuro lähtee testiin heti kun tosiaan saadaan tämä maitoasia ensin järjestykseen. Nooa syö yleensä tosi reippaasti kaikkea mitä annetaan. Kesäkurpitsa bataatin seassa tosin ensin aiheutti pienen kauhunsekaisen ilmeen ja oksennusimitaation. Pieni raasu :D Mutta heti seuraavalla syöttökerralla sekin jo meni ilman irvistelyjä alas.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti