keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Aurinkoisia parvekehetkiä

Aamu alkoi varsinaisena känkkäränkkäilynä. Väsytti kuin tautista, itsellekin puskee mysteeri-ihottumaa ikävästi, pikkuinen ei oikein tajua aamu neljän jälkeen enää mitä on nukkuminen...

Mutta sitten tuli vaunulenkki, jolla viimein Nopsun silmät lompsahtivat kiinni. Ja minä tajusin noin 100m käveltyäni, että hei, minähän voisin tällä hetkellä myös istua auringossa parvekkeella ja syödä loppuun sen salaatin, mikä jäi kesken! 



Kas näin. Parveke, jossa tarkeni pienessä topissa. Salaattia. Ja teinpä vielä jälkkäriksi maailman herkuinta suklaamoussea (iso banaani, pieni avocado, iso töräys hunajaa, kukkuralusikallinen raakakaakaojauhetta ja loraus soijamaitoa blenderissä sekaisin, ja vieläpä silppusin sekaan yhden taatelin! Mmmmm!!) ja mikä parasta, pikkuinen veteli sikeitä unia kaksi tuntia. 



Kuten huomaa, välissä vaihdoin fleece-viltin ohueen huiviin, jolla myös koetin peittää tuota mustaa vaunukoppaa. Jäbä nimittäin alkoi paistua uunissaan siihen malliin, että sain myös haamukäsin megavaroen riisua siltä kaikki päällimmäiset kerrokset, mitä vaan sain. Silti raasu heräsi ihan hikisenä uniltaan. Ulkona oli vain viitisen astetta lämmintä, mutta parvekkeelle kun paistaa aurinko, on siinä ihan kesäistä.

Huomenna meillä onkin 5kk neuvola, jee! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti