sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Äiti-poika -sunnuntai

Pitkästä aikaa tänään vietettiin pidempi päivä kahdestaan Nooan kanssa. Papa lähti käymään parin kaverinsa kanssa ansaitulla vapaapäivällä Tallinnassa. Painotan sanaa "ansaitulla", sillä ihan mielettömän ihanasti ja valittamatta tuo mies on jaksanut jo kohta puoli vuotta vauvanhoitoa.

Aamulla reipashenkisesti ajattelin, että otanpa kuvia koko päivän ajan ja sitten teen hienon "päivämme kuvina" postauksen. No se kuvaaminen jäi sitten tähän.



Aamupalat. Mulle pari riisikakkua (toisessa pestoa ja tomaattia, toisessa maapähkinävoita ja banaania, muki teetä ja chilisuklaata), Nopsulle mustikkasosetta ja maitoa.

Päivän unirytmit oli vähän päälaellaan, johtuneeko sitten kellojensiirrosta vai mistä.. Ensimmäiset unet otettiin 09 - 10:30. Sen jälkeen tehtiin kesäkurpitsasosetta, syötiin lounasta ja lähdettiin käymään Jumbossa. Ärrältä sai kahdeltatoista ilmaista jätskiä (sinne!!), sitten ostettiin kangasväriä ja käytiin vielä ruokakaupassakin. Ah, leikkitouhuista tuli napattua kuva!



Seuraavat unet tulikin jo paluumatkalla, eli aika aikaisin. Ja loppuivat aika lyhyeen. Torkkujen jälkeen pakkailtiin tavaroita ja lähdettiin bussilla Hakaniemeen ystävän luokse käymään. Siellä riittikin tohinaa ja meteliä, kun paikalla oli 3,5v sekä 1v meidän Nopsun lisäksi. Meteliä oli siinä määrin, että Nooa otti parit säikähdysitkut ja lisäksi parit sympatiaitkut tuon 1v:n kanssa. Poika raasu :/

Neljän jälkeen syötiin bataatit ja mustikat, viiden aikaan lähdettiin kohti bussipysäkkiä ja ihan täydellisesti Nopsu nukahti maidon saattelemana edellisessä risteyksessä - ja koko bussimatka meni ihanasti untenmailla. Bussin jälkeen unet tosin katkesivat ensin siihen kun joku onneton kakara veti turvalleen potkulaudalla ja alkoi parkumaan kuin palosireeni, öh, anteeksi, siis lapsi kaatui ja sille tuli itku - ja niin tuli Nooallekin iso parku. Tämän jälkeen kahdesti unet katkesivat itkuun. Taisi olla painajaisia ilmassa tai sitten jäänyt vähän säikky olo.

Kotona ehdittiin lenkin jälkeen olemaan vain reilu tunti, kun saimme isukin kotiin. Jäbä oli sitten käynyt ostamassa Kalevin suklaapuodin varmasti tyhjäksi. Oumaigaad. Siispä tukevassa suklaahumalassa täällä naputtelen päivän kuulumiset ja voinkin seuraavaksi kuukahtaa tuohon aamulla pesemälleni tyynylle.

(opin viimeviikolla, että jos tyynyään ei pese, se painaa vuoden päästä kilon enemmän kuin ennen - IYYYH!!!)

Huomenna vihdoin allergialääkärille maitoaltistuksen purkuun! Sormet ristissä, että nyt saadaan jotain selvyyttä tilanteeseen!

ps. ihmettelin äsken ääneen, miksi kuvat on niin sumuisia - Juhis keksi kysyä, että onko joku kenties syönyt mun puhelinta, että olisiko kameran linssi kuolassa..? No, niin..

7 kommenttia:

  1. Ai että, blogit on kyllä huippu keksintö :D Pystyy seuraamaan niin kätevästi teidän kuulumisia. Pusu pienelle kummipojalle ja aurinkoista aamua :D <3

    VastaaPoista
  2. Ai että, blogit on kyllä huippu keksintö :D Pystyy seuraamaan niin kätevästi teidän kuulumisia. Pusu pienelle kummipojalle ja aurinkoista aamua :D <3

    VastaaPoista
  3. Hihi, kiitos! Ihana huomata, että joku lukeekin näitä :) Pusut välitetty ja nyt kun meidän maitoallergiashow tuli vihdoin päätökseen, voitaisiinkin alkaa suunnitella sitä reissua sinne teidän suuntaan <3

    VastaaPoista
  4. Voi sympatia sentään! <3 Me tullaan sitten huomenna säikyttelemään Nooaa lisää, voin melkein vannoa, että mun jälkikasvu kirvoittaa jälleen muutamat itkut vierailun aikana.

    VastaaPoista
  5. Iik! No ei kai, hyvä vaan totutella, ettei sitten vaikkapa tarhassa tarvitse olla viiden minuutin välein omasta tai toisen puolesta kyyneleet silmissä <3

    VastaaPoista
  6. Voi iik miten tomerasti toinen jo istuu! <3

    T: Toinen kummitustäti Puh

    VastaaPoista
  7. Kyllä vain! Tyynyt silti hyvä olla varmistamassa, jos menee "mukkelismakkeliiiiiiiis!!" :)

    VastaaPoista