maanantai 1. huhtikuuta 2013

Vapaapäivä - jälleen!

Tämä aamu alkoi terveellisellä aamupalalla. Olin siitä niin innoissani, että piti oikein ottaa kuvakin :)



Viimeiset kuukaudet ruokatottumukset on heittäneet aika häränpyllyä. Entisestä kasvis-kala-ihmisestä on tullut mitä-enemmän-lihaa-sen-parempi -ihminen. Mikään vihersmoothie ei olisi moneen kuukauteen uponnut, kaikki raakaruoka- tai edes kasvisruokahöpötykset on (uudesta) mielestäni ihan hullujen hommaa. Nakkikastike ja makaroonilaatikko se naisen tiellä pitää! Maitoa menee ruuan kanssa aina iso lasillinen ja aamu on yleensä alkanut meetvurstivoileivillä ja maitokaakaolla.

Nyt on ihanaa, kun tuntuu, että vähän normalisoituu tämä viisivuotiaan makumaailmaan tehty ruokavalio. Aamun ruokana siis vihersmoothie (pinaatti, banaani, sitruuna), ruisleipä päällysteillä sekä vihreää teetä. Niin, teekään ei mennyt alas moneen kuukauteen vaikka normaalisti juon sitä litroittain päivittäin. Ainoastaan sain kupin litkittyä, jos siinä oli kolme palaa sokeria!!

Bongasin rakkaan ystäväni blogista tämmöisen haasteen ja koska ei sitä kukaan minulle ole heittänyt, niin haastan itse itseni, hihi.

Mikä on elämäsi tärkein hetki tähän mennessä?

Pitkään olin sitä mieltä, että elämäni tärkein hetki oli suomenmestaruuskullan voittaminen tanssiryhmän kanssa. Jollain tapaa se edelleen ehkä on. Kuvasti niin konkreettisesti sitä, miten lapsuuden unelma tuli toteen ja tanssi myös oli mun tapa jotenkin karistaa kannoiltani sitä, ei niin vakavaa, mutta pitkään jatkunutta koulukiusaamista. Tärkein tapahtuma elämässäni kuitenkin on ehdottomasti se, kun tapasin aviomieheni. No, se tapaaminen ei tietty ollut ihan selkeästi määriteltävä hetki, mutta elämän tuo mies muutti kyllä täysin. Olen siitä ikuisesti onnellinen kiitollinen.

Mistä olet kiitollinen?

Hih, no käykö siis vastaukseksi tuo edellinen? Olen kiitollinen terveydestä, rakkaudesta ja masussa kasvavasta uuden elämän alusta. 


Paljonko käytät päivittäin aikaa omaan hyvinvointiisi?


Hmm.. Aamun laittautumisiin menee noin puoli tuntia. Meikkaan aika vähän ja tukka on nopeasti laitettu. Liikunnan harrastaminen on jäänyt ihan liian vähälle, tunti siellä ja täällä. Tähän pitää kyllä saada muutos!


Mitä mielestäsi tarkoittaa hyvinvointi? 


Että on henkisesti ja fyysisesti sellaisessa kunnossa, että on kiva elää itsensä kanssa. 


Mikä on kulkuvälineesi?


Voih, kaipaan kaiholla niitä aikoja, kun poljin pyörällä joka paikkaan. Nyt uusi asuinpaikka ei oikein sitä mahdollista. Kuljen siis suurimmaksi osaksi autolla. Ja bussilla. Mun SUOSIKKIkulkuväline kuitenkin on ehdottomasti ratikka :)


Mikä on elämänohjeesi?


Olen vähän tällainen maailmanpelastajaluonne, mutta silti en osaa kertoa mitään kaikille sopivaa elämänohjetta. Voih, en tosiaan osaa! Itselleni tämän hetken mantra on "let life happen", mutta se nyt sopii vain juuri minun tyyppiselle luonteelle :)


Millaisissa vaatteissa viihdyt parhaiten?


Värikkäissä! En kestä kantaa mitään mustaa, harmaata tai.. iyh.. ruskeaa! Maksimissaan mustat trikoot tai kengät voin hyväksyä :D Tällä hetkellä suosikki on pinkit converset, mintunvihreät mammahousut ja persikan värinen löysä neulepaita <3


Jos saisit tehdä työksesi ihan mitä vain, mitä tekisit?


Voi miten vaikea kysymys! Tulenkohan ikinä tietämään tähän vastausta.. Päässäni edelleen pyörii tuhansia ammattiunelmia, osa niistä jo ihan mahdottomia (enää) toteuttaa. Jos ikää olisi 15v. vähemmän ja rohkeutta vähän enemmän, niin enköhän lääkäriksi opiskelisi. 


Millainen olisi täydellinen päivä?


Aurinkoinen aamu, herääminen hyvän ystävän ollessa kylässä TAI auringonnousu Tokiossa tai Pariisissa. Rento päivä, taivaasta pudonnutta rahaa shoppailuun, hyvää ruokaa ja tyttöjen juoruiluja. Illaksi tietenkin kuitenkin nukkumaan rakkaan viereen. 


Millaisia tavoitteita sinulla on elämässäsi?


Suurin elämäni tavoite (jota nyt mietin) on kyetä kasvattamaan hyvinvoiva, maailmaa ymmärtävä ja sydämellinen pieni ihminen tähän maailmaan. Yleisesti haluaisin elää tyytyväisenä ja onnellisena, kyetä tekemään jotain hyvää maailman "pelastamiseksi" ja mummona joogata ja kuunnella rokkia ollen täysin välittämättä siitä, että mittarissa on jo 80v.!


Kenen kanssa vietät eniten aikaasi? 


No tuon mieheni. Jonkun mielestä ehkä liikaakin, mutta minkäs teet - kun vaan viihtyy niin hyvin yhdessä! Ja jos sitä oikeaa sai 28 vuotta etsiä, niin kai sitä saa sitten siitä iloitakin! 


<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti